B&B i Oslo

Er du ute etter enkel og rimelig overnatting i Oslo? Da kan B&B (Bed and Breakfast) være en god løsning. Her har vi samlet noen av mulighetene for B&B i Oslo.

Tradisjonsrike pensjonater

B&B er kjent som en enkel løsning for overnatting, og man bør ikke ha de største forventningene til innlosjeringen. Allikevel finnes det noen flotte pensjonater og gjestehus som har gått litt lenger for å tilby de overnattende en god opplevelse. Kanskje er det akkurat det som skal til for å få sove godt? Uansett vil det garantert gi deg et minneverdig opphold. Bare se på disse mulighetene for B&B:

Camillas Hus

Camillas Hus er et førsteklasses boutiqehotell med syv unike gjesterom i et hus fra 1845. Gjesterommene har hvert sitt uttrykk, og det er lagt mye arbeid i å skape en autentisk stil som ivaretar husets historie. Samtidig er alle moderne fasiliteter på plass – her får du både gratis WiFi og en myk madrass å sove på. Overnattingen er ikke billig, men opplevelsen er en du sent vil glemme.

Hotellet ligger i et av Oslos eldste trehus i sveitserstil i et hyggelig strøk bak Slottet. Bygningen er vernet, og ble brukt som privatbolig frem til 2015 da det ble bygget om til hotell. En av husets første leietakere var Camilla Collett, og hotellet er oppkalt etter henne.

Cochs Pensjonat

Cochs Pensjonat ligger sentralt på hjørnet av Slottsparken, og tilbyr overnatting med god standard og hyggelige priser. Her finnes det 88 gjesteværelser i tre prisklasser. Noen av rommene har minikjøkken med kjøleskap, andre har vannkokere med kjøleskap. De rimeligste rommene har bad og WC på gangen.

Frokost er ikke inkludert i prisen for overnatting, men gjester på Cochs Pensjonat kan kjøpe frokostpakken til en god pris fra Kaffebrenneriet i 1. etasje.

Cochs Pensjonat anbefales for deg som vil kjenne på storbylivet under et opphold i Oslo. Her bor du i en trivelig og tradisjonsrik bygning midt i byens lyder, lukter og liv.

Lovisenberg Diakonale Gjestehus

Lovisenberg Diakonale Gjestehus er et overnattingssted med diakonal historie tilbake til 1868. Gjester her får følelsen av å bli tatt med over 100 år tilbake i tid, men kan fortsatt nyte dagens nødvendigheter som gratis WiFi.

Her finnes det et tilbud for alle. Gjestehuset Lovisenberg har enkle og funksjonelle økonomirom med bad på gangen, og rom i tradisjonell stil med eget bad. Det er mulig å få både enkel- og dobbeltseng. Frokost er inkludert i prisen.