Fylkesnemnda for barnevern og sosiale saker i Buskerud og Vestfold


Fylkesnemnda for barnevern og sosiale saker i Buskerud og Vestfold: Nedenfor finner du informasjon om Fylkesnemnda for barnevern og sosiale saker i Buskerud og Vestfold, inkludert postadresse, besøksadresse, kart, telefonnummer, epostadresse og hjemmeside (hvor tilgjengelig).

Du kan også se Fylkesnemnda for barnevern og sosiale saker i Buskerud og Vestfold på kartet eller snevre inn ditt søk om Fylkesnemnda for barnevern og sosiale saker i Buskerud og Vestfold ved å klikke på et av de populære søkene i kolonnen til høyre.


Engelsk navn
Buskerud & Vestfold County Social Welfare Board

Telefon
32 26 69 30

Epost
drammen@fylkesnemnda.no

Hjemmeside
  1. http://www.regjeringen.no/en/dep/bld/BLD-arbeider-for-at/Offices-and-agencies-associated-with-the-Ministry-of-Children-and-Equality/County-social-welfare-boards.html?id=418110
  2. http://www.regjeringen.no/nb/dep/bld/dep/Tilknyttede-virksomheter/Fylkesnemndene-for-sosiale-saker.html?id=418110Besøksadresse
Statens hus, Grønland 32

Postnummer
3007

Poststed
Drammen

Land
NorgePostadresse
Postboks 3593 Postterminalen

Postnummer
3007

Poststed
Drammen

Land
NorgeAdvokat i Drammen
Advokatguiden.no er en plattform for å finne dyktige advokater i Norge innen alle juridiske fagområder. Se pris, vurderinger, telefonnummer, adresse og mer for Drammen advokat.

Fylkesnemnda for barnevern og sosiale saker i Buskerud og Vestfold på kartet