Fylkesnemnda for barnevern og sosiale saker i Hedmark og Oppland


Fylkesnemnda for barnevern og sosiale saker i Hedmark og Oppland: Nedenfor finner du informasjon om Fylkesnemnda for barnevern og sosiale saker i Hedmark og Oppland, inkludert postadresse, besøksadresse, kart, telefonnummer, epostadresse og hjemmeside (hvor tilgjengelig).

Du kan også se Fylkesnemnda for barnevern og sosiale saker i Hedmark og Oppland på kartet eller snevre inn ditt søk om Fylkesnemnda for barnevern og sosiale saker i Hedmark og Oppland ved å klikke på et av de populære søkene i kolonnen til høyre.


Engelsk navn
Hedmark & Oppland County Social Welfare Board

Telefon
61 05 15 80

Epost
lillehammer@fylkesnemnda.no

Hjemmeside
  1. http://www.regjeringen.no/en/dep/bld/BLD-arbeider-for-at/Offices-and-agencies-associated-with-the-Ministry-of-Children-and-Equality/County-social-welfare-boards.html?id=418110
  2. http://www.regjeringen.no/nb/dep/bld/dep/Tilknyttede-virksomheter/Fylkesnemndene-for-sosiale-saker.html?id=418110Besøksadresse
Fåberggata 155

Postnummer
2603

Poststed
LILLEHAMMER

Land
NorgePostadresse
Fåberggata 155

Postnummer
2615

Poststed
Lillehammer

Land
NorgeAdvokat i LILLEHAMMER
Advokatguiden.no er en plattform for å finne dyktige advokater i Norge innen alle juridiske fagområder. Se pris, vurderinger, telefonnummer, adresse og mer for LILLEHAMMER advokat.

Fylkesnemnda for barnevern og sosiale saker i Hedmark og Oppland på kartet