Fylkesnemnda for barnevern og sosiale saker i Hordaland og Sogn og Fjordane


Fylkesnemnda for barnevern og sosiale saker i Hordaland og Sogn og Fjordane: Nedenfor finner du informasjon om Fylkesnemnda for barnevern og sosiale saker i Hordaland og Sogn og Fjordane, inkludert postadresse, besøksadresse, kart, telefonnummer, epostadresse og hjemmeside (hvor tilgjengelig).

Du kan også se Fylkesnemnda for barnevern og sosiale saker i Hordaland og Sogn og Fjordane på kartet eller snevre inn ditt søk om Fylkesnemnda for barnevern og sosiale saker i Hordaland og Sogn og Fjordane ved å klikke på et av de populære søkene i kolonnen til høyre.


Engelsk navn
Hordaland &Sogn og Fjordane County Social Welfare Board

Telefon
55 56 41 60

Epost
bergen@fylkesnemnda.no

Hjemmeside
  1. http://www.regjeringen.no/en/dep/bld/BLD-arbeider-for-at/Offices-and-agencies-associated-with-the-Ministry-of-Children-and-Equality/County-social-welfare-boards.html?id=418110
  2. http://www.regjeringen.no/nb/dep/bld/dep/Tilknyttede-virksomheter/Fylkesnemndene-for-sosiale-saker.html?id=418110Besøksadresse
Fortunen 7, 4 et

Address 2
Fortunen 7, 4 et

Postnummer
5804

Poststed
Bergen

Land
NorgePostadresse
Postboks 244 Sentrum

Postnummer
5804

Poststed
Bergen

Land
NorgeAdvokat i Bergen
Advokatguiden.no er en plattform for å finne dyktige advokater i Norge innen alle juridiske fagområder. Se pris, vurderinger, telefonnummer, adresse og mer for Bergen advokat.

Fylkesnemnda for barnevern og sosiale saker i Hordaland og Sogn og Fjordane på kartet